Gondolatok a buborék körül
Húsbavágó témák az ágazat vezetőitől
Izgalmas előadások fantasztikus magyar és nemzetközi pezsgőkészítőktől
Parázs viták a kerekasztal keretein belül –
Vezetett kóstolók a legjobb pezsgőkből
TEMATIKA:
ELŐADÓI SZEKCIÓ
Megnyitó – Köszöntőbeszéd
DR. FELDMAN ZSOLT, mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkár, Agrárminisztérium
Köszöntő
RÓKUSFALVY PÁL, borász, a konferencia társszervezője
Pezsgőkészítés a Thummerer Pincénél
LAMPORT JÓZSEF, főborász, Thummerer Pince
A buborékok élete Champagne-on túl
MÁRKUS GYÖRGY, pezsgőszakértő
Az Etyeki Kúria pezsgőkoncepciója
MÉRÉSZ SÁNDOR, borász, Etyeki Kúria
“Pezsgő-trend” a világban
GARAMVÁRI ZSUZSA, tulajdonos, Garamvári Szőlőbirtok
Tokaj, a világ borkultúrájának alappillére – A pezsgő
DEMETER ZOLTÁN, borász, tulajdonos, Demeter Zoltán Pincészet – Tokaj
DAVID BOURDAIRE, borász, Champagne Bourdaire-Gallois
Egyeztetés alatt!
JEAN-MARC LALLIER-DEUTZ, PR igazgató, Champagne Deutz
MICHAEL GROSS, tulajdonos, borász, Vino Gross
Habzó és pezsgő márkaépítés – Esettanulmányok
UNGER ZSOLT, marketingszakember, tulajdonos, Unger and Partners
KEREKASZTAL SZEKCIÓ
KEREKASZTAL – Téma: „Emelkedő buborék – Habzó trendek a világban”
Felkért résztvevők:
– VANCSIK IVETT (Vince)
– KEMENDY LÁSZLÓ (Kemendy Pezsgőműhely)
– BÁRDOS SAROLTA (Tokaj Nobilis)
– HERCZEG ZOLTÁN (Dining Guide)
– MOLNÁR ATTILA (Arany Kaviár)
Témavezető:
– RÓKUSFALVY PÁL
PEZSGŐÜNNEP
CHAMPAGNE- ÉS PEZSGŐKÓSTOLÓ, CSÚCSGASZTRONÓMIA!
A konferenciát követően egy minifesztivál keretein belül hozzuk el Champagne és a hazai pezsgővilág remekeit. A kóstolók mellé az italokhoz komponált, mennyei ízeket kínálnak sztárséfjeink, hogy hangulatos zene mellett élvezhessük a naplementét az etyeki szőlős környezetben.
A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!
A hazai és nemzetközi előadókat folyamatosan töltjük fel.
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/s/pezsgokonferencia/841063583085449/